Despre noi

Vestiment Evolutiv

Începând cu anul 1996 Vestiment Evolutiv creează, produce şi distribuie: articole şi ţinute de gală pentru copii într-o gamă largă de modele şi culori, serii limitate; echipament dans sportiv şi de societate; uniforme şcolare; costumaţii party (personaje de poveste); ţinute de interior pentru femei şi bărbaţi; echipamente de lucru şi protecţie pentru toate domeniile de activitate.

Prin calitatea produselor executate, credibilitate, fair-play şi nu în ultimul rând prin modernizarea magazinelor şi retehnologizarea continuă a liniei de producţie, compania a câştigat încredere, respect şi poziţia de lider în domeniul creaţiilor vestimentare pentru domeniile specificate dar şi aprecierea în mod repetat în cadrul evaluărilor făcute la nivel local, naţional şi internaţional.

Aprecierile sunt concretizate în locul I în topul IMM-urilor din judeţul Bacău începând din 2004 şi constant până în prezent dar şi multe recunoaşteri naţionale şi internaţionale.

Firma este membră a Asociaţiei Creatorilor de Modă şi Design din România şi în ultimii 14 ani, s-a aflat în topul firmelor băcăuane de profil.